В Одесі затримали водія електросамоката у стані наркотичного сп'яніння: подробиці

На чоловіка було складено відповідні адміністративні матеріали

Інспектори патрульної поліції склали на чоловіка адміністративні матеріали через те, що він їхав на електросамокаті у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Як зазначили патрульні, електросамокат є транспортним засобом, а це означає, що водій може бути визнаний порушником ПДР. Від так, вчора ввечері, під час патрулювання Київського району міста, патрульні зупинили водія електоросамокату, оскільки він рухався невпевнено.

Під час розмови інспектори виявили у громадянина явні ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти пройти медичний огляд він відмовився.

“На нього було складено відповідні адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУпАП”, - йдеться в повідомленні. 

Робота патрульної поліції

В Одесі інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який намагався викрасти чужий автомобіль. Інцидент стався у ніч на 8 жовтня. 

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися