В Одесі патрульний побив чоловіка: подробиці

Одеського патрульного судитимуть за перевищення службових повноважень із застосуванням насильства

Наразі прокурори Одеської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Патрульної поліції в Одеській області за фактом перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством. Про це повідомили в прес службі відомства. 

Як стало відомо, на початку серпня у Київському районі міста інспектор патрульної поліції склав на одесита адміністративні матеріали за порушення громадського порядку. Внаслідок того, що правоохоронець не надав можливість чоловіку ознайомитись зі складеними матеріалами та зафіксувати письмові пояснення, між ними виникла суперечка.

Незважаючи на те, що потерпілий не чинив ніякого супротиву, поліцейський наніс йому декілька ударів по ногам та в обличчя. Внаслідок таких протиправних дій правоохоронця потерпілий отримав тілесні ушкодження.

“Наразі обвинуваченого відсторонено від несення служби у правоохоронних органах та застосовано забіжний захід у вигляді домашнього арешту”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що наразі поліцейські затримали 17-річного хлопця, який прив’язав до батареї свого орендодавця в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, у місті Чорноморськ 27-річний містянин зачинив у квартирі колишню цивільну дружину, спільну маленьку донечку та її бабусю, погрожуючи їм фізичною розправою. Крики про допомогу почули люди на вулиці і подзвонили у правоохоронні органи. На виклик місцевих при\хала поліції, а згодом ювенали, психологи, керівництво ГУНП в Одеській області, муніципальна варта тощо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися