В Одесі патрульні надали домедичну допомогу: у чоловіка була сильна кровотеча

Всі обставини цієї події встановлюватимуть слідчі

Учора опівночі на лінію 102 звернувся чоловік та повідомив поліції, що на вулиці Писарєва знаходиться закривавлений чоловік. Інспектори патрульної поліції одразу прибули на місце. Так, поліцейські виявили чоловіка з сильною кровотечею руки. Одесит повідомив, що його поранив невідомий чоловік.

Інспектори одразу викликали швидку та, наклали потерпілому турнікет, щоб зупинити кровотечу. Надалі патрульні передали громадянина медикам, які ушпиталили його.

“Всі обставини цієї події встановлюватимуть слідчі. Друзі, якщо ви бачите, що комусь потрібна допомога телефонуйте 102. Небайдужість рятує життя”, - йдеться в повідомленні.

Робота патрульної поліції

В Одесі інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який намагався викрасти чужий автомобіль. Інцидент стався у ніч на 8 жовтня. 

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. 

Зазначимо, що патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти. Про це повідомили в Патрульній поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися