В Одесі молодь влаштувала вечірку з наркотиками під час комендантської години: поліція припинила нічні веселощ

За даним фактом розпочато кримінальне провадження

Правоохоронці, патрулюючи Приморський район міста, викрили вечірку під час комендантського часу. На вулиці Канатній в закритому арт-клубі зібралася молодь, яка вирішила розважитися, втім дискотеку припинили поліцейські. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як стало відомо, кілька десятків молодих людей відпочивали у розважальному клубі. Деякі мали про собі наркотичні речовини. Наразі в поліції зазначили, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження

Крім того, правоохоронці також наголосили, що вже не в перший раз навідуються в закритий клуб. Там, поліцейські неодноразово перешкоджали торгівлі спиртними напоями після 22-ї години, вилучали алкоголь і притягували винних осіб до відповідальності за порушення порядку. 

“Нині правоохоронці клопочуть перед відповідними установами державної влади щодо сприяння вирішенню питання про розірвання договору оренди приміщення клуба-порушника з товариством, яке здійснює господарську діяльність. Закликаємо громадян відповідально ставитися до діючих обмежень та не ігнорувати вимоги чинного законодавства”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що на Одещині судили мешканця Подільського району за незаконне придбання та зберігання психотропних речовин. У чоловіка було вилучено наркотичну речовину у великій кількості. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що на Одещині судитимуть 4 осіб, обвинувачених у збуті в великому обсязі амфетаміну та PVP. Прокурори Одеської обласної прокуратури завершили розслідування і скерували обвинувальний акт до суду, в якому звинувачується четверо підозрюваних у незаконному обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, а також незаконному поводженні зі зброєю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися