В Одесі патрульні врятували жінку, якій стало погано у власній квартирі: подробиці

Наразі одеситка перебуває під наглядом лікарів

Одеські патрульні вчасно прийшли на допомогу жінці, якій стало зле у власній квартирі. Ввечері інспектори поїхали на виклик від одесита, який був стурбований здоров’ям своїх дружини, а в квартиру потрапити не міг. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

"Я не можу потрапити додому, а моя дружина знепритомніла,  у квартирі також дворічна дитина. Будь ласка, терміново, допоможіть", — саме такий виклик отримали одеські охоронці порядку вчора ввечері.

Інспекторів зустрів чоловік та розповів, що дружина скаржилась на самопочуття. Коли він приїхав додому, то не зміг потрапити до квартири, адже двері зачинені зсередини. Через вікно першого поверху він побачив, що дружина лежить на підлозі, а поруч ходить дитина.

Патрульні прийняли рішення потрапити до помешкання через вікно, адже зволікання могло коштувати жінці життя, й одразу викликали швидку.

В одній із кімнат патрульні виявили непритомну жінку. Поліцейські привели її до тями, поклали у стабільне бокове положення та контролювали стан до приїзду лікарів. Хлопчика передали батькові, жінку ж лікарі ушпиталили.

Робота патрульної поліції

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. 

Зазначимо, що патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти. Про це повідомили в Патрульній поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися