На Одещині пожежники закликають дотримуються правил пожежної безпеки, щоб уникнути загорянь

Спеціалісти ДСНС провели понад 80 профілактичних заходів

Статистика свідчить, що з настанням холодів збільшується кількість пожежі та надзвичайних подій. Причина - люди активно починають вмикати обігрівальні прилади, але не дотримуються правил пожежної безпеки. Тож рятувальники докладають максимум зусиль, щоб цей період пройшов якомога безпечніше. Про це повідомили в ДСНС. 

Так, протягом тижня фахівці ДСНС

- провели понад 80 профілактичних заходів, приділяючи значну увагу безпеці у побуті.

- Інформаційно-роз’яснювальна робота у приватних житлових секторах та багатоповерхових будинках.

- Практичні та теоретичні заняття у ВУЗах, підприємствах та організаціях різних форм власності.

- Уроки з безпеки та екскурсії для школярів та дошкільнят.

“Сподіваємось, що робота в даному напрямку не пройде даремно і разом ми зможемо мінімізувати небезпечні події”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

“Коментарі” писали, що на території Березівського району співробітники виявили шість порушників законодавства України. Як зазначили пожежники, правопорушники нехтували всіма попередженнями щодо заборони розведення відкритого вогню, спалювали побутове сміття та залишки сухої рослинності, розвівши багаття та залишивши його без нагляду.

Нагадаємо також, що поліцейські провели урок з безпеки життєдіяльності з школярами з Ізмаїлу. Малечу вчили як правильно перетинати дорогу та повідомляти про надзвичайні події екстреним службам. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися