В Одесі енергетики сформували графіки відключень світла в місті: деталі

Схема не відрізнятиметься від тієї, що діяла минулого року

Сьогодні ДТЕК:Одеські тепломережі представили графіки відключень світла в Одеському регіоні. Так, на Одещині світло відключатимуть таким чином: три години знеструмлення, три години з можливим відключенням світла, три години з електроенергією. Однак, ситуація може змінитися в будь-який момент. Зазначимо, що за інформацією енергетиків, графіки, які були розроблені, застосовуються лише в разі виникнення потреби. Про це повідомили в ДТЕК.

“Коментарі” писали, що ДТЕК:Одеські тепломережі разом із владою продовжують готувати Одеську область до майбутньої зими. Генеральний директор компанії зазначив, що енергетики провели багато заходів, які підвищать надійність електропостачання під час опалювального сезону.

“Коментарі” повідомляли, що в області проведено інвентаризацію наявності генераторів на життєво важливих об’єктах інфраструктури та соціальної сфери. Об’єкти централізованого водопостачання забезпечені генераторами на 86%, котельні централізованого теплопостачання - на 97%. Щодо забезпечення генераторами: школи - 90%, садочки- 75%, лікарні (стаціонари, пологові) - 99%.   

Раніше “Коментарі” писали, що столиця України та Одеса - це два міста, які мають найбільші ризики під час опалювального сезону 2023-2024. На цьому наголосив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час обговорення в рамках головної дискусійної платформи країни BrainHub в Медіацентрі Україна – Укрінформ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

20 жовтня 2023, 08:20

А как же миллиардные вливания стран в энергетику ? Где деньги Зин - УКРАЛИ !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися