На Одещині внаслідок ДТП травмувався водій мопеда: у якому стані потерпілий

За скоєне порушнику загрожує покарання від штрафу до обмеження волі

Поліцейські Березівщини повідомили про підозру чоловіку, з вини якого травмувався водій мопеда. Аварія сталася в селі Курісове, Березівського району Одещини. В результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, 64-річний житель Курісовської ОТГ їхав на автомобілі “ІЖ"” по одній з вулиць населеного пункту. Коли водій повертав на перехресті ліворуч, він виїхав на зустрічного смугу, де  зіткнувся з мопедом “Suzuki”.

В результаті, 63-річний водій мопед аотримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому лівого суглобу та пошкодження зв’язок коліна, що відносяться до категорії середньої тяжкості. 

“Згідно чинного законодавства чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від трьох до п’яти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто від 51000 до 85000 гривень, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років”, - розповів старший слідчий Березівського районного відділу поліції Віталій Недзельський.

“Коментарі” писали, що поліцейські розслідують обставини ДТП з постраждалими на автошляху Київ-Одеса. Аварія сталася вчора, 16 жовтня неподалік села Демидівка Любашівської селищної громади. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що вранці 11 жовтня на автодорозі, яка сполучає Платонове та Кропивницький, у Подільському районі, що на Одещині сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинуло двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися