На Одещині чоловік знущався над собакою, а потім забив до смерті

Слідчі розпочали кримінальне провадження

На Одещині поліцейські розслідують факт жорстокого поводження з собакою, що призвело до загибелі тварини. Чоловік бив собаку головою об дерево, унаслідок отриманих травм тварина померла. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, до поліції звернулася власниця собаки. Вона розповіла, діти гуляли з собакою на вулиці. До малечі підійшов її знайомий та почав дражнити пса, через що останній почав поводити себе агресивно. Чоловік взяв тварину за задні лапи та почав бити головою об дерево. Від отриманих травм собака помер. Чоловік одразу пішов з місця подій. 

Наразі поліцейські розпочали досудове розслідування. 

“Після проведення необхідних експертиз та збору інших доказів буде надана остаточна правова кваліфікація діям правопорушника та вирішуватиметься питання про повідомлення йому про підозру. Санкція ж частини 1  статті 299 ККУ  передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що у Вилково на Одещині чоловік на моторному човні вивіз невеличкого собаку на середину річки та кинув її у воду, аби втопити. Знущання над твариною чоловік знімав на камеру.  Про це повідомили на сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаємо також, що поліцейські розшукали чоловіка, який у місті Рені переїхав на смерть собаку.  Водій, аби уникнути відповідальності, не зупиняючи автівку, поїхав з місця трагедії.  Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися