До Одеського Біопарку приїхав двогорбий верблюд із Миколаєва: причина

Тварина приїхала на перетримку

Із Миколаївського зоопарку до Одеського біопарку приїхав верблюд Заурбек. Головна мета його подорожі - це зустріч із “нареченою”. Як зазначають в адміністрації зоопарку в Миколаєві, звіринці в сучасних умовах - це не окремі ізольовані організації. Повною мірою виконувати свої функції зоопарки можуть лише в тісній взаємній співпраці. Саме тому трирічний Заурбек відправився до коханої Кузі в Одесу. Про це повідомили в прес службі організації. 

“Так сьогодні, 17 жовтня, до Біопарку Одеси Зоопарк Біопарк, який, до речі, зовсім недавно приєднався до АЗУ, відправився наш молодий (його вік - три роки) двогорбий верблюд (Camelus bactrianus) на ім’я Заурбек. Тварина передана на перетримку з метою розмноження, адже в Біопарку на нашого Заурбека вже чекає “наречена” на ім’я Кузя”, - йдеться в повідомленні зоопарку. 

Нагадаємо, що 16 вересня в Одеському зоопарку відсвяткувати День народження слова - Венді. Усіх одеситів та гостей міста запросили на свято в суботу. Зазначимо, що слониха Венді - найбільша мешканка звіринцю. Цього року їй виповнюється 44 роки. Іменинницю знають, напевно, вже всі одесити, вона - одна з найвідоміших мешканок Одеського зоопарку і носить горде звання “найбільшої одеситки”.

Раніше “Коментарі” писали, що одеський зоопарк випустив на волю усіх тварин, яких прихистив після підриву росіянами Каховської ГЕС. Виключення стали лише тритони. Зазначимо, що після катастрофи на Херсонщині, зоопарк в Одесі допоміг понад 300 тваринам. Про це повідомив директор Одеського зоопарку Ігор Біляков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися