На Одещині водій наїхав на 74-річну пенсіонерку: жінка отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження

За скоєне керманичу авто загрожує від штрафу до обмеження волі

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району, який допустив ДТП та травмування жінки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, 21-річний житель Татарбунар, виїжджаючи заднім ходом на мікроавтобусі “Opel Vivaro” на проїзджу частину, не переконався у відсутності позаду інших учасників дорожнього руху і наїхав на 74-річну пенсіонерку, яка їхала на велосипеді по узбіччю дороги. 

В результаті аварії жінка отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження. Результати перевірки на стан сп’яніння і водія автівки і велосипедистки показали, що вони були тверезими.

“Зібравши докази і визнавши їх достатніми, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт слідчі скерували до суду”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що поліцейські Березівщини повідомили про підозру чоловіку, з вини якого травмувався водій мопеда. Аварія сталася в селі Курісове, Березівського району Одещини. В результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що вранці 11 жовтня на автодорозі, яка сполучає Платонове та Кропивницький, у Подільському районі, що на Одещині сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинуло двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися