Одеська область відновлює постраждалі будинки на Херсонщині: звіт за тиждень

Загалом за тиждень зроблено будівельні роботи в 24 житлових будинках Херсонської області

Одеська область продовжує ініціативу "Пліч-о-пліч” відновлюючи постраждалі будинки в населених пунктах Херсонщини. Це проєкт, який допомагає людям, які були позбавлені своїх житлових об'єктів через дії російських окупантів. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА. 

Наразі, в селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади, завершені будівельні роботи, зокрема заміна покрівлі та вікон в 10 житлових будинках. Також ще тривають роботи в 7 будинках.

У селі Благодатне Чорнобаївської територіальної громади також завершені будівельні роботи, які включали заміну покрівлі та вікон в 4 житлових будинках. Також тривають роботи щодо інших 10 об'єктів, що потребують відновлення. 

В селі Новодмитрівка Великоолександрівської територіальної громади зроблено роботи з монтажу покрівлі та вікон в 10 житлових будинках. Також ще плануються ремонтні роботи в 5 будинках.

Раніше “Коментарі” писали, що Одеська область приєднується до реалізації проєкту “Пліч-о-пліч”, який надає допомогу регіонам України у відновленні деокупованих та постраждалих від агресії РФ громад. В якості пілотного майданчика для цього проєкту була обрана сусідня Херсонщина, яка зазнала великих збитків від війни.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися