В Одесі Чорноморець розгромив Минай: подробиці матчу

Одеський клуб переграв закарпатський клуб

У рамках 11-го туру чемпіонату України Чорноморець на своєму полі приймав Минай. Підопічні Романа Григорчука вийшли вперед уже на старті зустрічі - Штогрин реалізував момент. Про це повідомили в прес службі футбольного клубу. 

Чорноморець повів у рахунку на 19 хвилині завдяки ефектному голу Штогріна - Андрій п'ятою переправив м'яч у ворота після зрячої передачі Ієде. Минай претендував на пенальті на 33 хвилині, але арбітр не помітив фолу на Булезі після перегляду VAR. Шаран за суперечки ще й отримав жовту картку.

Закріпити перевагу "Чорноморець" зміг у середині другої половини. Захисник Салюк відібрав м'яч у центрі поля, пройшов до штрафного майданчика і відпасував Бадибанзі. Той подав із правого флангу на дальню штангу, куди увірвався Штогрін і забив головою.

Добив закарпатців Кузик під завісу зустрічі. На 81-й хвилині він опинився віч-на-віч із Бандурою і холоднокровно переграв досвідченого голкіпера "Миная". Момент для хавбека однією розрізною передачею організував той самий Штогрин - 3:0 у підсумку.

Завдяки перемозі "Чорноморець" продовжив боротьбу за високі місця. "Моряки" набрали 19 очок і переслідують "Кривбас" (23 пункти). Обійти одеситів можуть "Шахтар" і "Полісся".


“Коментарі” писали, що 27 вересня, одеський Чорноморець переміг криворізький Кривбас в рамках у 1/8 фіналу Кубку України (2:1). Вже в доданий арбітром час перемогу морякам приніс Йон Шпорн - словенець вдруге забиває вирішальний мʼяч в цьогорічному сезоні. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися