В Одесі літній чоловік вистрибнув з вікна

У поліції стверджують, що чоловік звів рахнуки з життям через тривалу хворобу

Сьогодні в Суворовському районі Одеси літній чоловік викинувся з вікна. Про це повідомили у відділі комунікації облполіції.

Про смерті 70-річного чоловіка правоохоронцям повідомив родич загиблого, який виявив його тіло біля багатоповерхівки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство через тривалу хворобу. За словами поліцейських, він вистрибнув з вікна своєї квартири, яка знаходиться на дев'ятому поверсі.

picture

Як раніше писав портал "Коментарі", нещодавно в місті Чорноморськ Одеської області молодий хлопець вистрибнув з 16-го поверху багатоповерхівки. В кишені куртки підлітка виявили передсмертну записку. За неофіційною інформацією, у ній ідеться, що він вирішив покінчити життя самогубством через нерозділене кохання. Але в поліції говорять, що причини, які призвели до трагедії, з'ясовують.

За даними правоохоронців, хлопець зростав у благополучній родині, всі відгукувалися про нього позитивно. А місцеві ЗМІ зазначають, що загиблий був відмінником, учасником олімпіад та всеукраїнських конкурсів.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися