На Одещині викрили жінку, яка спалювала сміття і допустила поширення вогню на суху рослинність

Правопорушниці загрожує штраф на суму від 3060 до 6120 гривень

Співробітники ДСНС на території Ширяївської територіальної громади виявили жінку, яка нехтуючи всіма попередженнями та заборонами, спалювала сміття та залишки сухої рослинності, що призвело до поширення пожежі на суху рослинність. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“За фактом порушення складено адміністративний протокол за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність у вигляді штрафу на суму від 3060 до 6120 гривень”, - йдеться в повідомленні

Вогнеборці в котрий раз закликали громаня не провокувати пожежі в екосистемах, адже цим ви наражаєте на небезпеку не лише власне життя і здоров‘я, а й оточуючих. У разі виникнення пожежі негайно дзвоніть до Служби порятунку за номером “101”

“Коментарі” писали, що фахівці ДСНС активно проводять рейди серед населення аби запобігти виникненню пожеж на відкритих територіях. В багатьох випадках причиною пожеж в екосистемах є людська недбалість, а можливо і навмисні дії, від яких гине навколишня природа, рослинність та тваринний світ. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” писали, що загоряння сухої рослинності стали серйозною проблемою на території Одещини протягом літа та осені. Лише за минулу добу 20-21 жовтня вогнеборці ДСНС ліквідували 32 пожежі сухої рослинності на площі близько 13 гектарів.

Нагадаємо, що в Одесі 27 вересня відбувалося ліквідування двох пожеж, які виникли на відкритій території. Одна з пожеж виникла у Київському районі міста, а інша в Пересипському.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися