Одеса отримала нетбуки для дітей з особливими потребами

Загалом цього разу Одесі передали 14 нетбуків

Данська благодійна організація Bevar Ukraine продовжує свою важливу місію у сприянні освіті в Одесі. Нещодавно підопічні Міського інклюзивно-ресурсного центру №1 отримали 14 сучасних нетбуків від данських партнерів, що вже є другою партією гаджетів, переданих цією організацією.

Про це повідомляє Одеська міська рада.

Вікторія Пастерначенко, директорка центру, не змогла приховати своє задоволення і вдячність. Вона підкреслила, що завдяки підтримці міжнародних партнерів, їхній організації вдалося забезпечити дітей з особливими потребами необхідними ресурсами.

Ми дякуємо усім благодійникам, які разом з нами піклуються про тих, хто потребує нашої допомоги та захисту, - додала Вікторія Пастерначенко. 

Ця організація також підтримала інший важливий проєкт, передавши дитячий майданчик Міському інклюзивно-ресурсному центру №1. Майданчик вже встановлено на території центру, створюючи затишне та безпечне місце для дітей, які потребують особливого підходу. Данська благодійна організація продовжує рятувати дитячі серця та дарувати їм можливість досягнути найкращого в майбутньому.

Нагадаємо, в ДСНС повідомили, що наразі на Одещині продовжується відкриття  “Класів безпеки”. Фахівці розповіли, що станом на 21 жовтня загалом відкрито 279 класів. Зокрема, на цьому тижні нові безпекові простори зʼявилися в Білгород-Дністровському, Подільському та Одеському районах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися