Поліцейські розслідують обставини побиття чоловіка в Чорноморську

За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі розпочали кримінальне провадження

За фактом побиття чоловіка в місті Чорноморськ поліцейські розпочали кримінальне провадження. Кілька днів тому, до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до місцевої лікарні доставлено місцевого жителя з травмами голови. При спілкування з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомим про відсутність будь-яких претензій. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, стало відомо, що в ніч з 22 на 23 жовтня біля одного з місцевих магазинів потерпілий отримав травми під час бійки.  Наразі, чоловік продовжує перебувати в медичному закладі. Особи причетні до злочину доставлені до відділу поліції для з’ясування обставин події та проведення необхідних слідчих дій.  

“ За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі  розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України, та розпочали досудове розслідування. Під час слідства також вирішуватиметься питання щодо додаткової правової кваліфікації дій правопорушників”, - прокоментував подію начальник відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції №2 Андрій Коротченко.  

Раніше “Коментарі” писали, що за фактом смерті новонародженого в лікарні Одеси слідчі розпочали кримінальне провадження. Відомо, що в місті Південне, жінка народила дитину в місцевій лікарні, втім новонародженому знадобилася негайна медична допомога. Саме тому, матусю з дитиною госпіталізували до одного з медичних закладів Одеси для надання новонародженому необхідної медичної допомоги. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися