На Одещині чоловіка побили та вивезли в поле: поліція розслідує обставини

Зв’язаного потерпілого біля одного із садових кооперативів в Одеському районі виявили перехожі

Поліцейські Одещини розслідують обставини позбавлення волі чоловіка. За словами поліцейських, потерпілого побили, зв’язали та вивезли в поле. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як стало відомо, ввечері в одному із населених пунктів Одеського району між трьома чоловіками та одним місцевим жителем виник конфлікт. Правопорушники під час сварки почали бити потерпілого, а потім зв’язали руки та ноги скотчем. Згодом чоловіки вирішили вивезти потерпілого на околицю села та залишили в полі.

Чоловіка знайшли місцеві мешканці та повідомили до поліції. Постраждалого терміново госпіталізували, лікарі діагностували травми голови, гематому грудної клітини та ножове непроникаюче поранення спини.

“Поліцейські кваліфікували дії зловмисників за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), та розпочали кримінальне провадження. За сприяння співробітників управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області слідчі встановили особи правопорушників, яких затримано в  процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють мотиви та інші обставини правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до 5 років”, - йдеться в повідомленні поліції. 


“Коментарі” писали, що в Одесі поліція затримала чоловіка, який жорстоко побив інваліда-візочника під час святкування дня народження. Правопорушник, якому загрожує покарання від п'яти до восьми років позбавлення волі, зараз перебуває під слідством. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися