В Одесі інваліда-візочника жорстоко побили під час святкування дня народження: подробиці

Між зловмисником та потерпілим виникла словесна перепалка на околиці Одеси

В Одесі поліція затримала чоловіка, який жорстоко побив інваліда-візочника під час святкування дня народження. Правопорушник, якому загрожує покарання від п'яти до восьми років позбавлення волі, зараз перебуває під слідством.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія сталася біля ресторану на околиці Одеси, де 32-річний зловмисник відзначав весілля, а 52-річний потерпілий відзначав свій день народження. Після закінчення заходів стався словесний конфлікт між ними, що призвів до жорстокого нападу молодшого за віком чоловіка на інваліда-візочника.

Потерпілого госпіталізували до лікарні із серйозними травмами голови та ока. Його стан залишається серйозним, і лікарі продовжують надавати йому необхідну допомогу.

Для встановлення та розшуку підозрюваного були задіяні оперативні та слідчі підрозділи Одеського районного управління поліції. Після вивчення записів з камер відеонагляду, перепитування свідків і вживання інших розшукових заходів поліцейські затримали чоловіка за місцем його проживання.

Його дії слідством кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України як умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання про його затримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення про підозру за вказаною статтею. Її санкція передбачає покарання позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Одещині поліція затримала підлітка в одному із сіл Саратської територіальної громади під підозрою у грабежі, крадіжці, та підпалі автомобіля свого односельця. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися