В Одесі в психіатричному диспансері проводять перевірку: у чому причина

В Одеському обласному центрі психічного здоров'я тривають перевірки Департаментом охорони здоров'я

Вчора стало відомо, що Одеська обласна військова адміністрація розпочала детальну перевірку роботи психіатричного диспансеру. Голова причина інспекції - це скандал, який вибухнув у закладі щодо  некомпетентність його керівниці Оксани Денисенко. Про перевірку в медичному закладі повідомив заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов

“23 жовтня поточного року відповідно до розпорядження голови ОВА Олега Кіпера призначено перевірку вказаного медичного закладу, за результатами якої буде надана правова оцінка всім тим порушенням, викладеним у численних зверненнях, та ухвалені відповідні рішення. Члени комісії вже розпочали перевірку вказаного диспансеру”, - наголосив Харлов.

Зазначимо, що до голови Одеської ОВА Олега Кіпера звернувся голова Асоціації психіатрів України Семен Глузман з вимогою провести інспекцію роботи медичного закладу.

"Цією установою керує людина, яка через свою безграмотність цілеспрямовано руйнує її. Відверто кажучи, це наша національна ганьба", — написав Глузман.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі в центрі первинної медико-санітарної допомоги №16 відкрито кабінет психологічної допомоги. Це є черговим кроком у продовженні реалізації в Одесі Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, що в Одесі відбулася міська медико-психологічна конференція під назвою "Ментальне здоров'я — виклик часу". Участь у заході взяли представники міських закладів охорони здоров'я, соціальної сфери, закладів вищої освіти та громадських організацій. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися