На Одещині енергетики відновлюють одну з підстанцій регіону: подробиці

Частину енергетичного обладнання надав Фонд енергетичної підтримки України

ДТЕК: Одеські тепломережі отримали гуманітарну допомогу для відновлення однієї з підстанцій Одещини напередодні зими. 10 одиниць енергетичного обладнання надав Фонд енергетичної підтримки України (Ukraine Energy Support Fund), створений за ініціативи міністра енергетики Германа Галущенка та єврокомісара з питань енергетики Кадрі Сімсон. Внески для закупівлі, зокрема, виділив уряд Німеччини. Про це повідомили в прес службі компанії. 

Одна з підстанцій Одещини зазнала руйнувань від ворожого ракетного удару. Місцеві мешканці отримували електрику за резервними лініями. Проте це було тимчасовим рішенням. Тепер енергетики зможуть забезпечити понад 22 тисячі родин надійнішим електропостачанням, що особливо важливо для нормального життя під час опалювального періоду.

“Це перше постачання гуманітарної допомоги для ДТЕК у рамках Фонду енергетичної підтримки України. Ми дякуємо Міністерству енергетики України, Секретаріату Енергетичного Співтовариства та Уряду Німеччини за надану допомогу”, - йдеться в повідомленні компанії.

“Коментарі” писали, що в ДТЕК наголосили, за баланс електроенергії в регіоні відповідає енергокомпанія НЕК Укренерго. За їх інформацією наразі виробництва електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Для Одеської області не доведені ліміти енергоспоживання. Всі клієнти зі світлом. Три рази на тиждень на сторінці фейсбук та офіційному сайті ми інформуємо клієнтів про ліміти. 

Нагадаємо, що критична інфраструктури Одеського регіону на 85% забезпечена генераторами: з них 75% – це водоканали, 95% – об’єкти теплоенергетики. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Володимир Карпич, заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення Одеської обласної військової адміністрації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися