Мобільний клас безпеки прибув у місто Чорноморськ

У пересувному безпековому просторі дітям розповідали, як вберегтись від біди

Мобільний клас безпеки прибув у місто Чорноморськ на Дитячу точку UNICEF Спільно. Сьогодні його відвідувачами були дітки - переселенці, які так полюбляють проводити час із рятувальниками та поліцейськими. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.
У пересувному безпековому просторі дітям розповідали, як вберегтись від біди, навчали, що потрібно робити та куди телефонувати, якщо трапилась небезпечна ситуація. Дітки слухали, розповідали свої історії та задавали безліч запитань.
Ну і звичайно - найцікавіше - подолали “Смугу перешкод” та продемонстрували свою кмітливість та знання. Радісні та щасливі дітлахи не хотіли відпускати своїх нових друзів, подякувавши за захід пообіцяли дотримуватись їх порад та бути слухняними.


“Коментарі” писали, що в ДСНС повідомили, що наразі на Одещині продовжується відкриття “Класів безпеки”. Фахівці розповіли, що станом на 21 жовтня загалом відкрито 279 класів. Зокрема, на цьому тижні нові безпекові простори зʼявилися в Білгород-Дністровському, Подільському та Одеському районах. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.
Раніше “Коментарі” писали, що до Головного управління ДСНС в Одеській області прибув мобільний клас безпеки - автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. Про це повідомили в Силах оборони півдня України.
Крім того, поліцейські провели урок з безпеки життєдіяльності з школярами з Ізмаїлу. Малечу вчили як правильно перетинати дорогу та повідомляти про надзвичайні події екстреним службам. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися