В Одеській області пенсіонер до смерті забив собаку палицями

Наразі поліція розпочала кримінальне провадження

На Одещині поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Мешканець села Новопетрівка палицею забив до смерті власного собаку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, до поліції звернувся небайдужий місцевий житель. Він повідомив, що його сусід на подвір’ї б’є собаку. По приїзду на місце події поліцейські з'ясували, що собака напав на домашню птицю та задушив її. У свою чергу 68-річний пенсіонер схопив палицю та декілька разів вдарив нею пса, внаслідок чого тварина померла.

“Після проведення необхідних експертиз та збору інших доказів буде надана остаточна правова кваліфікація діям правопорушника та вирішуватиметься питання про повідомлення йому про підозру. Санкція ж частини 1  статті 299 ККУ  передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років” - зазначив слідчий відділення поліції №1 Роздільнянського районного відділу поліції Володимир Атанасов.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські розслідують факт жорстокого поводження з собакою, що призвело до загибелі тварини. Чоловік бив собаку головою об дерево, унаслідок отриманих травм тварина померла. 

“Коментарі” писали, що у Вилково на Одещині чоловік на моторному човні вивіз невеличкого собаку на середину річки та кинув її у воду, аби втопити. Знущання над твариною чоловік знімав на камеру. Про це повідомили на сторінці у соціальній мережі Фейсбук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися