В Одесі чоловік проник до ЖК та підпалив там шину: обійшлося без постраждалих

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі

Поліцейські встановили та затримали одесита, який вчинив підпал у коридорі багатоповерхівки. В результаті пожежі, жодна людина не постраждала. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією полійейських, правопорушник, під виглядом курьера, проник на територію одного з житлових комплексів. Чоловік піднявся на шостий поверх будинку, дістав з сумки заздалегідь заготовлену автомобільну шину та пляшку з горючою рідиною. Гуму поклав у коридорі, полив її вказаною сумішшю і підпалив, а коли сталося займання, пішов геть.

Пожежу виявили мешканці будинку, які і загасили полум’я. Вогнем були пошкоджені металопластикові двері, сходи, підлога, стеля та стіни приміщення. Попередня сума збитків склала майже 173 тис. гривень. Правоохоронці того ж дня встановили особу правопорушника та затримали його.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Наразі фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Мотиви правопорушення будуть встановлюватись в ході слідства”, - розповів слідчий територіального підрозділу поліції Роман Авдоян.

“Коментарі” писали, що увечері 23 жовтня в селі Кам'янка Роздільнянського району сталася пожежа в приватному будинку. На місце події прибули рятувальники ДСНС, які ліквідували пожежу на площі 100 квадратних метрів. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися