В Одесі затримали наркоторговця на гарячому: йому загрожує до десяти років в’язниці

Усю вилучену рослинну речовину правоохоронці скерували на експертизу

Поліцейські повідомили про підозру одеситу в розповсюджені наркотиків та психотропів. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правопорушника затримали на гарячому, саме під час передачі “клієнту” пакетику з амфетаміном, вартістю 1,8 тис. гривень. Відповідно до висновку експерта, вилучена речовина є психотропною.  Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час обшуку у чоловіка також вилучили 13 згортків з речовиною рослинного походження, наркомісткість якої підтвердили за допомогою експрес-тесту, а також електронні ваги, пакувальний матеріал та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність чоловіка. 

“За незаконне придбання, зберігання, перевезення та незаконний збут психотропної речовини, а також незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичного засобу, вчиненого повторно слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють канал потрапляння до зловмисника психотропів та наркотиків. Слідство триває”, - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Марина Самокиш.

“Коментарі” писали, що троє жителів Одещини, серед яких два чоловіки із Березівського району та один із Одеського району, незаконно придбали та зберігали наркотичні засоби. За такі дії чоловікам загрожує від штрафу до позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися