Делегація з Німеччини відвідала рятувальників Одещини: що обговорили

Партнери відвідали пожежну частину в смт Тарутине

Сьогодні до рятувальників Одещини завітала делегація із Федеративної Республіки Німеччина. Представники організації "Ernstal Hilft E.v" вже довгий час надають гуманітарну допомогу місцевим вогнеборцям.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області. 

Гості відвідали пожежну частину в селищі Тарутине, де рятувальники чергують та вже використовують техніку, яку передали німецькі партнери. Під час зустрічі, делегація познайомилася з рятувальниками, які завжди готові вирушити на допомогу у небезпечні місця.

Зустріч також була важливою для обговорення можливостей майбутньої співпраці між українськими та німецькими рятувальниками. В умовах складних викликів, з якими стикається кожен день рятувальна служба, підтримка та допомога друзів з інших країн є надзвичайно важливою. 

Навчання рятувальників 

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.  

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися