В Одесі з'являться авто із позначкою "Н": що це означає

Змінюється не лише назва навчальних транспортних засобів, але й розпізнавальний знак

В Україні внесли зміни до Правил дорожнього руху, які стосуються навчальних транспортних засобів. Згідно із постановою №1128, прийнятою Кабінетом Міністрів України 27 жовтня 2023 року, на навчальних транспортних засобах замінять літеру "У" на літеру "Н". Іншими словами, термін "Учбовий транспортний засіб" буде замінено на "Навчальний транспортний засіб" і чорну літеру "У" замінять на чорну літеру "Н."

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зазначена зміна визначена для транспортних засобів, на яких проводиться практичне навчання та складання іспитів.

Ці нововведення набудуть чинності через шість місяців з дня офіційного оприлюднення.

Подробиці та консультації щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Facebook та Instagram.

Нагадаємо, вже на 200 тисяч водіїв в Україні стало більше цього року. За період із 1 січня до 24 липня усі сервісні центри МВС, які надають послуги, видали 203 254 посвідчення водія вперше. Першими у проєкті із забезпечення прозорих умов складання іспитів були Київська, Львівська, Вінницька та Одеська області. 

Також Коментарі" писали, що за результатами роботи сервісних центрів МВС Одещини до місцевих бюджетів надійшло понад 14 мільйонів гривень. Зараз на території нашої області 13 сервісних центрів МВС надають послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

1 листопада 2023, 15:14

Когда коту делать нечего.. Так примерно и тут. Наверное у кабмина нет более актуальных занятий, кроме как знаки переименовывать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися