В Одесі обговорили плани щодо капітального ремонту укриттів в закладах освіти

Гостро постало питання вчасної реалізації обʼєктів відповідно до строків здачі

Сьогодні в Одесі відбулася нарада з представниками підрядних організацій, що залучені до виконання робіт з будівництва та відновлення соціальних та житлових обʼєктів в Одеській області. Під час зустрічі із чиновниками Одеської ОВА, було розглянуто та вирішено ряд питань щодо пришвидшення підрядних робіт, вчасної реалізації обʼєктів відповідно до строків здачі, а також дотримання норм ведення виконавчої документації.

“Першочерговими є заходи по підготовці, проєктуванню, будівництву та капітального ремонту об’єктів укриття в закладах освіти, а також об’єктів медичної сфери та аварійно-відновлювальних робіт по об’єктах пошкоджених внаслідок збройної агресії”, – наголосив Андрій Фігель.

Нарада пройшла під головуванням заступника голови Одеської ОВА Андрія Фігеля за участю директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства ОВА Сергія Жирного. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одеській області відбулася зустріч з делегацією представників Федеративної Республіки Німеччина. Під час цієї зустрічі обговорили низку важливих питань. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Нагадаємо, до рятувальників Одещини завітала делегація із Федеративної Республіки Німеччина. Представники організації "Ernstal Hilft E.v" вже довгий час надають гуманітарну допомогу місцевим вогнеборцям. Гості відвідали пожежну частину в селищі Тарутине, де рятувальники чергують та вже використовують техніку, яку передали німецькі партнери. Під час зустрічі, делегація познайомилася з рятувальниками, які завжди готові вирушити на допомогу у небезпечні місця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися