Одеською ОВА перерахувала 20 млн гривень на відновлення Херсонщини

Загальна кількість пошкоджених об’єктів складає 270

Одещина продовжує допомагати у відбудові Херсонщини у рамках реалізації проєкту “Пліч-о-пліч”. Так, Одеською ОВА перераховано за рахунок субвенції до Херсонської ОВА 20 млн. грн., а саме: 4,5 млн. грн. на Великоолександрівську селищну раду: 15,5 млн. грн. на Чорнобаївську сільську раду. Про це повідомили в Одеській ОВА.


В рамках реалізації проєкту спеціалісти з Одещини здійснюют відбудову пошкоджених об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури в деокупованих населених пунктах Херсонської області. В Одеській військові адміністрації повідомили про результати роботи.
- Наразі у селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади завершені відновлювальні роботи із заміни покрівлі та вікон по 11 житлових будинках та тривають роботи ще по 7 житлових будинках.
- В селі Благодатне Чорнобаївської територіальної громади завершені відновлювальні роботи із заміни покрівлі та вікон по 7 житлових будинках та тривають роботи по 4 житлових будинках.
- В селі Новодмитрівка Великоолександрівської територіальної громади завершені відновлювальні роботи із заміни покрівлі та вікон по 10 житлових будинках та укладені договори на роботи по відновленню ще 3 будинків.
Загальна кількість пошкоджених об’єктів складає 270, з яких 14 об’єктів житлової інфраструктури відновлено власниками за власні кошти, тобто загальна кількість об’єктів для відновлення 257.
Раніше “Коментарі” писали, що Одеська область приєднується до реалізації проєкту “Пліч-о-пліч”, який надає допомогу регіонам України у відновленні деокупованих та постраждалих від агресії РФ громад. В якості пілотного майданчика для цього проєкту була обрана сусідня Херсонщина, яка зазнала великих збитків від війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися