В Одесі через туман порушена робота порту

Одеські синоптики обіцяють туманну погоду і на завтра

Туман, який опустився на Одесу ще вночі, завадив роботі не тільки аеропорту, але і Одеського морського торговельного порту. Про це повідомляється на офіційному сайті Адміністрації морських портів України (АМПУ).

За даними АМПУ, через туман обмежена лоцманська проводка суден не тільки в порту Одеси, але і в Миколаєві, Херсоні, Ольвії, Скадовську та Південному. А ось в Ізмаїльському, Чорноморському і Усть-Дунайському портах обмежень немає.

В Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів нам повідомили, що завтра у Південній Пальмірі також очікується туман. Тому не виключено, що режим роботи аеропорту і деяких портів також буде порушений.

В обласній патрульній поліції попереджають про ускладнення на дорозі в туманну погоду і закликають водіїв бути уважними та суворо дотримуватися правил дорожнього руху.

Як раніше писав портал "Коментарі", погодні умови в Одесі позначилися на роботі аеропорту. Зокрема, два ранкових рейси у зв'язку з туманом не змогли здійснити посадку і пішли на запасний аеродром.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися