Загадкова смерть дитини на Одещині: тіло 14-літньої дівчинки знайшли на залізничних коліях

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини пригоди

На Одещині машиність виявил тіло 14-літньої дівчини на залізничних коліях. Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі жительки Арциза. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
За інформацієї поліції, тіло потерпілої знайшли вчора пізно ввечері на залізничних коліях біля в’їзду у місто. Зі слів машиніста, він рухався у напрямку станції Сарата і побачив, що між коліями лежить людина. Водій одразу зупинив потяг. На місце події виїхали співробітники територіального підрозділу поліції та судово-медичний експерт.
Під час огляду на тілі дитини правоохоронці виявили тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та ушкодження ноги. Для встановлення причини смерті дівчинки, тіло направили на судово-медичну експертизу.
Зазначимо, що раніше родина дівчини у поле зору поліції не потрапляла.

“Поліцейські встановлюють всі обставини пригоди. Вирішується питання про правову кваліфікацію та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, - йдеться  в повідомленні поліції.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі правоохоронні органи розслідують смерть малолітніх двійнят, які померли при загадкових обставинах. За повідомленням лікарів, 4-річний хлопчик помер за місцем проживання, тоді як його сестричка, через кілька годин по тому, як потрапила до реанімаційного відділення.
Нагададаємо також, що поліцейські викрили нетверезого водія з Березівського району, який збив літню жінку на смерть і втік з місця скоєння ДТП. Наразі правопорушника затримали в процесуальному порядку. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися