В Одесі патрульні врятували собаку, якого збив мотоцикл

Наразі собака почувається добре

В Одесі інспектори патрульної поліції врятувати собаку, яка несе службу на одному зі стаціонарних постів міста. Нещодавно ввечері тварина потрапила під колеса мотоцикла. Собака вибігла на проїзну частину дороги. Водій мотоциклу намагався уникнути наїзду, але не зміг. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

“В той вечір ніс службу патрульний Олександр Рябов, який має освіту лікаря-ветеринара. Інспектор оглянув тварину та одразу зрозумів, що її не можна транспортувати. Але потрібні ліки. Тож інший екіпаж поїхав до ветеринарної клініки. Лікарі в режимі онлайн оглянули собаку та дали відповідні ліки для уколу”, - йдеться в повідомленні.

Зараз тварина під наглядом патрульних та її життю нічого не загрожує.


“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Мешканець села Новопетрівка палицею забив до смерті власного собаку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Нагадаємо, що на Одещині поліцейські розслідують факт жорстокого поводження з собакою, що призвело до загибелі тварини. Чоловік бив собаку головою об дерево, унаслідок отриманих травм тварина померла.
Крім того, в Ізмаїльському районі поліцейські розслідують факт жорстокого поводження з собакою, що призвело до його загибелі. Наразі за вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися