АМПУ відреагували на смерть українського моряка в Одесі

Внаслідок ракетної атаки загинув лоцман 1-го класу Сергій Сурін

Сьогодні стало відомо, що український моряк загинув внаслідок ворожої атаки на цивільну портову інфраструктуру 8 листопада. В Адміністрації морських портів України розповіли, що загинув їх співробітник - лоцман 1-го класу Сергій Сурін.
“З 43-х років свого життя Сергій 15 років віддав надзвичайно відповідальній та складній професії лоцмана, ставши фахівцем високого рівня, при цьому залишаючись доброю і неймовірно скромною людиною. Він завжди виручав колектив, професійно виконуючи термінові та надскладні завдання. У нашій пам’яті Сергій назавжди лишиться надійним другом, доброзичливим колегою, справжнім професіоналом своєї справи”, - йдеться в повідмоленні АМПУ.
Крім того, в Адміністрації зазначили, що усі колеги висловлюють щирі співчуття родині Сергія.
Нагадаємо, що вчора російські окупанти нанесли ракетний удар у напрямку одного з портів Одещини. За інформацією генпрокуратури, ворог поцілив по цивільному морському судну під прапором Ліберії. Судно в цей час швартувалося до причалу морського торговельного порту. За словами речниці Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, під час обстрілу загинув моряк. Лоцман мав українське громадянство. Моряк був працівником Адміністрації морських портів.
“Коментарі” також писали, що декілька днів тому російські окупанти черговий раз атакували південь України, зокрема Одесу. 5 листопада ворог вдарив по місту ракетою “Онікс”, яка розрахована на ураження кораблів у відкритому морі. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися