В Одесі комунальники ліквідовують наслідки негоди: скільки дерев повалено

Загалом комунальники відпрацьовали 31 заявку з 47

На минулих вихідних в Одесі вирувала негода. Пориви вітру сягали до 15-20 м/с. Внаслідок цього, в деяких районах міста повалено 47 дерев та великих гілок, а також зафіксовано обриви дротів зовнішнього освітлення. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

В мерії зазначили, що станом на ранок 13 листопада фахівці КП “Міськзелентрест” вже опрацювали 31 заявку. Крім того, протягом двох діб, поки трималася непогода, для запобігання підтопленням на вулицях міста чергували працівники КП “Міські дорогі”

“Фахівці виконували додаткове очищення дощоприймачів від сміття та опалого листя, яке, потрапляючи до дощоприймачів разом з дощовою водою, заважає її потраплянню в колектори”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Нагадаємо, що вчора 12 листопада, через негоду без світла лишилися 12 населених пунктів в Одеському районі, із них 2 — частково. Спеціалісти ДТЕК вже лагодять мережі, щоб якнайшвидше повернути світло. Для відновлення електропостачання задіяні 32 бригади — 32 одиниці техніки та 77 фахівців.

“Коментарі” також писали, що через шторм в Чорному морі знаходиться тільки один ворожий корабель, всі інші судна перебувають на пунктах базування. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк. 

Крім того, через шторм у Чорному морі посилилась мінна небезпека. Була вірогідність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися