Енергетики на Одещині повернули світло в 76 населених пунктах області

Загалом спеціалісти ДТЕК повернули світло для майже 25 000 родин

Минулими вихідними на Одещині вирувала негода. Внаслідок грози. деякі населені пункти Одеського регіону залишилися без світаю Сьогодні спеціалісти ДТЕК повідомили, що повністю усунули наслідки негоди. Енергетики повернули світло для майже 25 000 родин у 76 населених пунктах області. Наразі тривають роботи над точковими заявками.

Під час ліквідації наслідків негоди на Одещині було задіяно 43 аварійно-відновлювальні бригади, а це 99 фахівців та 43 одиниці техніки. Енергетики відремонтували 22 повітряних лінії, що живлять 554 трансформаторних підстанцій у 76 містах та селах області.

Нагадаємо, що внаслідок негоди в деяких районах Одеси повалено 47 дерев та великих гілок, а також зафіксовано обриви дротів зовнішнього освітлення. Про це повідомили в Одеській міській раді.  В мерії зазначили, що станом на ранок 13 листопада фахівці КП “Міськзелентрест” вже опрацювали 31 заявку. Крім того, протягом двох діб, поки трималася непогода, для запобігання підтопленням на вулицях міста чергували працівники КП “Міські дорогі”

“Коментарі” також писали, що через шторм в Чорному морі знаходиться тільки один ворожий корабель, всі інші судна перебувають на пунктах базування. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

Крім того, через шторм у Чорному морі посилилась мінна небезпека. Була вірогідність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися