Перша домашня поразка "моряків": Чорноморець програв Руху

Одесити вдома програли львів'янам 2:3

У неділю, 12 листопада, в Одесі відбувся матч 14-го туру Української Прем'єр-ліги. Місцевий Чорноморець на своєму стадіоні приймав Рух зі Львова. Попри старання команди Романа Григорчука, "Чорноморцю" не вдалося взяти очки у грі з "Рухом" (2:3). Зазначимо, що деякі рішення суддівської бригади, зокрема вилучення Луки Гучека, викликали протести команди одеситів.


Кманда зі Львова першими відкрила рахунок. На 9-й хвилині завдяки голу Євгена Пастуха, однак згодом "моряки" вирвалися вперед: спершу Роман Дідик забив у власні ворота, а згодом Зігі Бадібанга вдруге змусив Герету діставати м'яч із сітки.

Ключовим епізодом стало вилучення словенського захисника господарів Луки Гучека. Після цього Рух забив ще двічі: Таллес реалізував пенальті, а Плюман поставив фінальну крапку за три хвилини до кінця основного часу.

У свою чергу пресслужба “моряків” сьогодні опублікувала заяву про те, що футболісти чекають, що вперше майже за 10 років вибори президента УАФ стануть не просто формальністю, а призведуть до кадрових змін. 

“Після 14 турів маємо таку картину: 5 із 6 поразок в сезоні 23/24 супроводжувалися, мʼяко кажучи, неоднозначними рішеннями суддівських бригад. Перше коло ще не закінчилося, а “Чорноморець“ вже зібрав “букет“ з:

- не призначених пенальті у ворота суперника

- вигаданих червоних карток (4 з 5)

- не показаних червоних карток гравцям команди-суперниці”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що 6 листопада відбувся матч 13-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). "Чорноморець" зустрівся із "Металістом 1925" на стадіоні "Лівий Берег" у Київській області. Гра завершилась з рахунком 2:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися