Чорноморець" не зумів повернутися до топ-5 УПЛ: подробиці матчу з "Металістом"

Команда Григорчука пропустила двічі після вилучення

Вчора відбувся матч 13-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). "Чорноморець" зустрівся із "Металістом 1925" на стадіоні "Лівий Берег" у Київській області. Гра завершилась з рахунком 2:1.

"Моряки" не набрали очок у поєдинку проти "Металіста 1925". Рахунок у зустрічі на 20-й хвилині відкрили гості. Після подачі із флангу до штрафного майданчику господарів та невдалої роботи оборонців м’яч у сітку ударом головою переправив Андрій Штогрін. Для 24-річного українського нападника це вже шостий гол в останніх трьох матчах. Також у його активі один асист.

Однак втримати перемогу "морякам" не вдалося. На 40-й хвилині другу жовту картку та вилучення заробив форвард одеського клубу Самсон Ієде. Харків'яни зуміли забрати три очки в цьому матчі: спочатку рахунок зрівняв Борячук, а Моура забив вирішальний м'яч. Відзначимо, що Чорноморець догравав матч в меншості.


"Чорноморець" (19 очок) залишився на шостому місці в УПЛ, не скориставшись нагодою потіснити "Рух" (20 балів) з п'ятої позиції. "Металіст 1925" (15 пунктів) піднявся на дев'яту сходинку.

У наступному турі чемпіонату України "моряки" 12 листопада прийматимуть "Рух", а команда Едмара днем раніше на виїзді зіграє проти "Полісся".

“Коментарі” писали, що 1 листопада, в Одесі відбувся матч 1/4 фіналу Кубка України сезону-2023/24. Одеський Чорноморець із великим рахунком обіграв луганську "Зорю". Матч завершився з рахунком 4:1. Про це повідомили в прес службі футбольного клубу.

Раніше “Коментарі” писали, що у рамках 11-го туру чемпіонату України Чорноморець на своєму полі приймав Минай. Підопічні Романа Григорчука вийшли вперед уже на старті зустрічі - Штогрин реалізував момент. Про це повідомили в прес службі футбольного клубу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися