В Одесі "Чорноморець" розгромив "Зорю": подробиці матчу

Чорноморець упевнено обіграв Зорю з рахунком 4:1

Вчора, 1 листопада, в Одесі відбувся матч 1/4 фіналу Кубка України сезону-2023/24. Одеський Чорноморець із великим рахунком обіграв луганську "Зорю". Матч завершився з рахунком 4:1. Про це повідомили в прес службі футбольного клубу.

У першому таймі матчу команда “моряків” забила два м'ячі, обидва авторства Андрія Штогрина. У другому таймі Олександр Васильєв збільшив перевагу Чорноморця, а Штогрін забив третій м'яч, оформивши хет-трик. Зоря змогла відповісти тільки одним голом, забитим Едуардо Герреро ближче до кінця матчу.


Нагадаємо, що місяць тому “Чорноморець” і “Зоря” грали в Одесі в рамках VBET Ліги, і тоді матч закінчився нульовою нічиєю. Хоча гості були ближче до успіху.

Відзначимо, що футболісти “Чорноморець” вперше з 2013 року зіграють у півфіналі. А свого суперника по 1/2 фіналу “моряки” дізнаються після проведення всіх матчів стадії 1/4 і жеребкування.

Раніше “Коментарі” писали, що у рамках 11-го туру чемпіонату України Чорноморець на своєму полі приймав Минай. Підопічні Романа Григорчука вийшли вперед уже на старті зустрічі - Штогрин реалізував момент. Про це повідомили в прес службі футбольного клубу. 

Крім того, 27 вересня, одеський Чорноморець переміг криворізький Кривбас в рамках у 1/8 фіналу Кубку України (2:1). Вже в доданий арбітром час перемогу морякам приніс Йон Шпорн - словенець вдруге забиває вирішальний мʼяч в цьогорічному сезоні. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися