Одещина допомагає евакуйовувати українців із Сектору Гази: подробиці

Жінку евакуйовано у стані гострого мієлобластного лейкозу

Одеська ОВА допомагає в евакуації постраждалих українців з сектору Гази. Так днями Департамент охорони здоровʼя та Департамент соціального захисту населення доставили першу пацієнтку - жінку евакуйовано у стані гострого мієлобластного лейкозу та порушення мозкового кровообігу з середнім ступенем тяжкості. Потерпілу госпіталізували до КНП “Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр” ООР.

“Медична спільнота Одещини бажає усім постраждалим якнайшвидшого одужання! Для того, щоб виконувати професійні обовʼязки та проявляти звичайні людські якості підтримки та допомоги меж не існує. Доводимо це щодня своєю наполегливою та клопіткою роботою”, - йдеться в повідомленні департаменту.

“Коментарі” писали, що японські партнери продовжують підтримувати Одесу в медичній галузі. Зокрема, наразі обговорюється питання про передачу Одесі мобільного контейнера з медичним діагностичним обладнанням. Цей проєкт реалізується в рамках Меморандуму про співробітництво, укладеного в травні 2023 року між сторонами. Про це повідомили в Одеській міській раді.  

Нагадаємо також, що Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня отримала сучасне обладнання для інтенсивної терапії — апарат штучної вентиляції легень завдяки небайдужим друзям міста. Це оновлене медичне устаткування відповідає найсучаснішим стандартам і готове надавати найвищий рівень допомоги пацієнтам. Про це на своїй сторінці в мережі "Facebook" повідомив Білгород-Дністровський міський голова Віталій Граждан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися