В Одесі інспектори поліції виявили мотоцикл, який розшукував Інтерпол

Слідчі будуть встановлювати всі обставини події

Учора вдень, поліцейські патрулюючи центральну частину Одеси, помітили мотоцикл Ducati. Його номерний знак був закріплений не в установленому для цього місці. Інспектори його зупинили. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.
Керманич байка повідомив про відсутність свідоцтва про реєстрацію. Патрульні звірили номери агрегатів по базі даних. З’ясувалось, що транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку.

“На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи”, - йдеться в повідомленні.

Робота Патрульної поліції

Патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так, інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівок.

“Коментарі” писали, що до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Вчора інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який крав пальне з автівок. Так, поліцейські отримали виклик про крадіжку пального. Заявник повідомив, що бачив, як відій авто BMW зливає бензин з чужих автівок, також він надав описав автівку та вказав напрямок руху. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися