В Одесі патрульні стали донорами крові: хто також може долучитися

Правохоронці Одещини регулярно віддають свою кров для військових

Сьогодні інспектори патрульної поліції стали донорами крові. Правоохоронці закликають усіх громадян долучитися до рядів донорів та прийти на збір крові. Ця благородна справа дозволяє рятувати життя та допомагати тим, хто потребує медичної допомоги. Вони підкреслюють важливість регулярного донорства та висловлюють вдячність усім, хто вже долучився до цієї справи.

“Професійні обов'язки патрульних не заважають їм бути активними учасниками благодійних ініціатив. Від так, сьогодні патрульні поліцейські Одеси долучились до справи донорства та здали компоненти крові в Одеській обласній клінічній лікарні”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що протягом першого тижня акції "Здай кров – врятуй життя", в Одесі зібрали понад 30 літрів донорської крові. З огляду на значну кількість охочих стати донорами, було складено графік здачі крові на наступні тижні. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

“Коментарі” також писали, що співробітники поліції Одещини регулярно віддають свою кров для поранених воїнів. Чимало з них стали почесними донорами та почали виконувати цей благородний обов'язок від початку російської агресії.

В Одесі до міської акції "Здай кров - врятуй життя" в рамках проєкту "Донор Одеса" вчергове долучилися співробітники Центру первинної медико-санітарної допомоги №16. Цього разу донорську кров у міському відділенні трансфузіології здали 12 працівників Центру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися