Водолази ДСНС провели навчання на новому моторному катері на Одещині

Таких катерів всього три і один із них дістався Одещині

Сьогодні водолази ДСНС провели тренування з використанням нового моторного катеру. Цей плавзасіб отримали рятувальники Одещини завдяки внескам донорів United24, тут враховано все до дрібниць, аби було швидко, зручно та безпечно водолазам виконувати завдання за призначенням. Про це повідомили в ДСНС.

“Сьогодні на водоймі Одещини водолази перевірили готовність новенького катеру та потренувались в роботі на ньому. Дякуємо усім, хто підсилює матеріально - технічну базу ДСНС Одещини та разом з нами наближає Перемогу”, - йдеться в повідомленні ДСНС.


Загалом подібних катерів всього три в країні, один з них тепер на Одещині.

"Катер будувався спеціально для водолазів Одещини. Він розрахований на вісім осіб, не боїться ударів, корозії, місткий для обладнання. Його можна використовувати як для пошуку і порятунку людей, так і для патрулювання”, — розповіла голова прес-служби ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

Нагадаємо, що за останні місяці Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області отримала понад двадцять одиниць рятувальної техніки від західних партнерів. Зокрема допомогу передав благодійний фонд Говарда Баффета. Про це повідомила речниця ДСНС в Одеській області, Марина Мартиненко, на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса.

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися