В Одесі чоловік напідпитку відірвав номерний знак та розбив скло в автомобілі

Слідчі будуть встановлювати всі обставини події

В Одесі інспектори патрульної поліції затримали нетверезого, який пошкодив чуже авто. За словами жінки, яка повідомила про інцидент в поліцію, невідомий чоловік пошкодив автомобіль Hyundai. Правопорушник відірвав номерний знак та розбив скло. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Подія сталась в Київському районі Одеси. Як з’ясували правоохоронці, жінка зробила зауваження чоловіку. У відповідь він почав їй погрожувати та поводити себе агресивно.тПротягом кількох хвилин на місце події прибули поліцейські та затримали правопорушника. Громадянин був у алкогольному сп'янінні та на міг чітко пояснити своїх дій.

“На місце злочину патрульні викликали слідчих, які встановити всі обставини події”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Робота патрульної поліції

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. Вчора інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який крав пальне з автівок. Так, поліцейські отримали виклик про крадіжку пального. Заявник повідомив, що бачив, як відій авто BMW зливає бензин з чужих автівок, також він надав описав автівку та вказав напрямок руху. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Учора вдень, поліцейські патрулюючи центральну частину Одеси, помітили мотоцикл Ducati. Його номерний знак був закріплений не в установленому для цього місці. Інспектори його зупинили. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися