Водолази ДСНС Одещини здійснили тренування з інноваційним моторним катером (ФОТО)

Новий моторний катер рятувальники отримали від United24

Недавно отриманий новий моторний катер від United24 довів свою ефективність під час тренування водолазів Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) на водоймі Одеської області. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Донорські внески від United24 дозволили рятувальникам Одещини отримати високотехнологічний катер, де кожна деталь ретельно прорахована для максимальної швидкості, зручності та безпеки під час виконання рятувальних операцій. Водолази вирішили випробувати його в дії.

На водоймі провели тренування, спрямоване на перевірку функціональності та вивчення можливостей нового катера. Відпрацьовувались різноманітні сценарії, що можуть виникнути під час аварійних ситуацій. Все це мало на меті забезпечити оптимальну підготовку водолазів до дій у реальних умовах.

Рятувальники високо оцінили нові можливості катера, підкреслюючи, що це значний крок вперед у справі здійснення рятувальних операцій на водоймах.

Навчання рятувальників 

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.  

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть залучені для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися