В Одесі відзначають Всесвітній день пам'яті жертв дорожніх аварій

В Україні смертність на дорогах – одна з найвищих у Європі

Сьогодні весь світ вшановує пам’ять загиблих у дорожньо-транспортних пригодах. Поліцейські з Одеси також висловлюють співчуття рідним. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, статистика демонструє, що протягом останніх 10 місяців  правоохоронці зареєстрували 491 кримінальних проваджень за фактом дорожньо-транспортних пригод. Із них – 108 зі смертельними наслідками. 52 провадження є щодо керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного сп’яніння.

Найбільша кількість ДТП сталася через перевищення безпечної швидкості руху – 444, порушення правил маневрування – 228, недодержання дистанції – 120, порушення правил проїзду перехресть – 120, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 96, керування транспортним засобом у нетверезому стані – 46.

“Можливо, когось змусить замислитися над цією проблемою статистика ДТП та смертності на дорогах Одещини, а також причини виникнення тих автопригод”, - зазначив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Одеській області Дмитро Слюта.

“Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса – Рені поблизу села Кирнички. Аварія сталася сьогодні близько 11 години. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала подружня пара. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, унаслідок якої травмувалися троє громадян. ДТП сталася вчора, 14 листопада, на автодорозі сполученням Вінниця – Турбов - Гайсин між населеними пунктами Бочманівка та Ставрове. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися