На Одещині запрошують на роботу прикордонників: які умови

Мінімальна заробітна плата в Одеському прикордонному загоні 20 тисяч гривень

На Одещині Державна прикордонна служба України запрошує чоловіків та жінок стати захист свої країни та доєднатися до Одеського прикордонного загону. Про це повідомили в пресслужбі відомства.
За інформацією прикордонників на бажаючих чекає:
- мінімальна заробітна плата 20 тисяч гривень
- повний соціальний пакет
- безкоштовне медичне забезпечення
- компенсація за оренду житла
- забезпечення речовим майном
- можливості кар’єрного зростання
 - стабільну служба у відомстві з професійним підходом
“Чекаємо вмотивованих, сильних духом та надійних побратимів в нашій дружній прикордонній родині Детальна інформація: 38 068 307 10 20 та 38 066 307 10 20”, - йдеться в повідомленні.
Раніше “Коментарі” писали, що Білгород-Дністровський прикордонний загін запрошує на работу військових та працівників з інвалідністю, а також звільнених за станом здоров'я військовослужбовців, які частково втратили працездатність і не можуть проходити службу в бойових частинах. Про це повідомили в пресслужбі відомства.
Крім того, з 1 вересня 2023 року будуть припинені виплати внутрішньо переміщеним особам, які придбали транспортний засіб не старше 5 років, земельну ділянку або нерухомість на суму понад 100 тисяч гривень (окрім за кошти державного чи місцевих бюджетів), мають на депозитному рахунку понад 100 тисяч гривень
“Коментарі” повідомляли, що нещодавно стало відомо, що Одеський регіон знаходиться на п’ятому місці серед інших областей України за кількістю вакансій. Про це повідомили експерти кар’єрного центру компанії Jooble. Крім того, на всеукраїнському сайті з пошуку роботи Work.ua наразі є понад шість тисяч пропозицій для одеситів. “Коментарі” зібрали найактуальніші вакансії для чоловіків із зарплатою до 20 тисяч гривен.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

22 листопада 2023, 10:20

Согласен

Александр

22 листопада 2023, 10:19

Наберайте

Єнот☀️

20 листопада 2023, 21:12

Не ведіться, після підписання контракту тут, вас з 85% гарантією переведуть у бойових загін, накшталт 3 Луганського, тому думайте і знаходьте людей які там служать/служили

Анонімус

20 листопада 2023, 21:03

Не йдіть сюди тут залупа полная

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися