В Одеській області нетверезий водій збив на смерть жінку: деталі

Наразі вирішується питання щодо обрання водію запобіжного заходу

Вчора у Подільському районі Одещини сталася ДТП. В результаті аварії загинула жінка, ще одна людина травмувалася. Наразі поліцейські розслідують усі обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Відомо, що аварія сталася о пів на другу годину в місті Ананьїв. Водій автомобіля "Volkswagen" наїхав на двох пішоходів, які йшли по узбіччю дороги. Після перевірка керманича на стан сп'яніння, правоохоронці виявили, що в його організмі 1.35 проміле алкоголю.

В результаті отриманих травм жінка померла на місці, а чоловіка доправили до лікарні. Медики діагностували йому перелом кісток таза, травматичний шок та політравму.

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження поліцейські призначили низку судових експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса – Рені поблизу села Кирнички. Аварія сталася близько 11 години. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала подружня пара. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо також, що унаслідок ДТП у Подільському районі травмувалися троє громадян. Аварія сталася, 14 листопада, на автодорозі сполученням Вінниця – Турбов - Гайсин між населеними пунктами Бочманівка та Ставрове. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися