В Одеській області 70-річна пенсіонерка отруїлася чадним газом: деталі

Причина пожежі та збиток, наразі, встановлюються

На Одещині пожежники ДСНС врятували життя 70-літній бабусі, у будинку якої спалахнула пожежа. Так, загорання житлового будинку сталося в селі Саврань. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

До рятувальників надійшов виклик 08:10. Вже через 13 хвилин  пожежу було локалізовано, а за дві години ліквідовано на площі 40 м кв. Пожежники зазначили, що по прибуттю вони встановили, що відбулося загорання домашнього майна у будинку. На щастя, господарку будинку вдалося врятувати. Наразі пенсіонерку госпіталізовано до лікарні. Медики діагностували отруєння продуктами горіння. 

“Причина пожежі та збиток, наразі, встановлюються. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 5 вогнеборців", - йдеться в повідомленні ДСНС. 

“Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіми правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж - це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось роблять помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися