Активісти проти ремонту бювету в Одесі за 5 мільйонів: деталі

В листопаді з'явився тендер на ремонт бюветного комплексу на понад 4 мільйони гривень

В Одесі планують відремонтувати бювет майже за 5 мільйонів. Мова йде про бювет на вулиці Кримській. Про це повідомили на майданчику держзакупівель Рrozorro. 

Зазначимо, що за з 4 708 440 гривень переможець тендеру має демонтувати стару плитку та встановити нову, обладнати ґанок, замінити труби та баки, встановити нові насоси. Крім того, підрядник має також провести заміну електричного кабелю на відстань в 10 кілометрів.

Активісти Одеси вже відреагували на оголошення тендеру. Зокрема голова благодійного фонду “Корпорація монстрів” запевнила, що ремонт коштуватиме дорожче, ніж будівництво нового бювету.

“Сіли прорахували, що побудувати бювет з нуля коштує приблизно 3 млн грн, “дворци бювети” зарубили, але і така важлива тема, на жаль, далі якось заглохла. А ось тут на Кримський ремонтік вирішили запілити. Ремонт дорожчий ніж будівництво нового! Такий собі кричущий приклад, як можно робити типу дуже необхідне але все одно з своїм “гешефтом”, – вважає волонтерка.

Нагадаємо, що в Одеській області оголосили тендер на капітальний ремонт дев'ятиповерхового житлового будинку у місті Сергіївка. Проєкт передбачає комплексну відбудову будівлі, включаючи зовнішнє та внутрішнє оздоблення, покращення комунікацій та їх підключення до мережі.

Крім того, в Одеській області оголосили тендер на проведення капітального ремонту шкільного майданчика. Так, в Кілії планують реконструювати дитячу зону за понад 4 мільйони гривень. Про це стало відомо із системи електронних закупівель Prozorro. За даними відкритого аукціону, замовником виступив виконавчий комітет Кілійської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися