В Одеській області відремонтують дитячий майданчик за понад 4 мільйони гривень: деталі

Оголосили тендер на реконструкцію шкільного майданчика в Ізмаїльському районі

В Одеській області оголосили тендер на проведення капітального ремонту шкільного майданчика. Так, в Кілії планують реконструювати дитячу зону за понад 4 мільйони гривень. Про це стало відомо із системи електронних закупівель Prozorro.

За даними відкритого аукціону, замовником виступив виконавчий комітет Кілійської міської ради. Початок аукціону 21 листопада. Роботи мають бути виконані до 30 квітня наступного року. За виділені кошти переможець аукціону повинен розбити старе покриття і вимостити плиткою нове, а також озеленити площу деревами.

Тендери на Одещині

“Коментарі” писали, що за майже 32 мільйони гривень планують ремонтувати Одеський політехнічний університет, який постраждав під час російської ракетної атаки влітку. Наразі керівництво університету оголосило тендер на капітальний ремонт корпусу. Про це повідомили на порталі Prozorrо.

Нагадаємо, що в Одеській області оголосили тендер на капітальний ремонт дев'ятиповерхового житлового будинку у місті Сергіївка. Проєкт передбачає комплексну відбудову будівлі, включаючи зовнішнє та внутрішнє оздоблення, покращення комунікацій та їх підключення до мережі.

Крім того, в Одеській обласній раді планують закупити 2000 декоративних рамок, тому оголосили тендер на купівлю рамок розміром А4. На атрибути для нагородження планують витратити 192 тисячі гривень. Відповідна інформація з’явилася на платформі Prozorro. 

Раніше “Коментарі” писали, що Міське управління капбудівництва готове заплатити 106,2 млн грн за реконструкцію будівлі з прибудовою додаткових приміщень. Інформація з’явилась на майданчику держзакупівель Prozorro. Там зазначають, що з’явився тендер на реконструкція будівлі, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 3-Б. Саме за цією адресою знаходиться Київський районний суд міста Одеса.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися